Belirli özellikler mobil uygulamalar doğrulanmış kulüpler gerçek parayla oynarken

Basamaklı makaralar video slotları Başarıbet ve özellikleri

Herkes, çevrimiçi kulüp, hatırlıyorum benzer isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor aynı oyun akışı.Kazanan kombinasyon yeni resimler edinmek ek ödül bir tur. Geleneksel basari bet giris sağlayın oyuncu yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O etkinleştirir devrim ve izler aynı semboller ödeme hatları. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, sunma oyuncu fırsat yardımcı kazançlı ödül için. Şöyle gidiyor:

  • Sonra yuvarlak inşa edilir kazanan kombinasyon.
  • Semboller bir kazanan dizisinden kaybolma (ya dağılım) ve boş alanlar atmak.
  • bunlarda boş konumlar oluştur veya (düşme) yeni semboller .
  • Oyuncu ödül alır eğer böyle resimler ek olarak form kazanan bir dizi birbirinizle veya makaralar üzerindeki kalan semboller ile.

Bu prosedür karlı kombinasyonlar durmayacak oluşur ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm özellikler iş aynı. Yenilikçi bu türden oyun öne çıkıyor Gonzo’s Quest, üretildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Yaygınlık nedenleri kademeli slotlar Basaribet

Oyuncular için artık gerekmeyecek banal aç makaralar ve form için bekleyin kazanma mevcut ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve orijinal 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik oyunun karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi bu beklentileri karşılıyor. Bina zafer kombinasyonlar ve bu yeni simgeler dikkat çekmek ve güçlendirmek duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yol açacak büyük ödül.

Basamaklı makaralar izin verin elde edin birden fazla ödül. düşerken başarılı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödül olabilir çok büyük miktar. Bazı şirketler uygulayın çarpanlar ve katsayılar bu önemli ölçüde arttı ödül.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Dalgalar kural olarak etkilemez finansal getiri göstergesi oyun simülatörleri. İzin veriliyor bul sanal makineler ile artan getiri parametresi (daha büyük 97 %) veya yeterince küçük (daha düşük %94). İlişki yok yükselen resimler ve değer teorik getiri mevcut değil.

Ek olarak, dalgalı makaralar arttırma önemli bir ödül alma olasılığı. Algoritma slot Başarı bet bunu sırasında yeniler ana tur. Sonuç olarak çevrimiçi eğlence ile çığ sistemi sıklıkla var maksimum yüksek uçuculuk. çünkü makaralar haklı olarak başlat iki kez (veya daha fazla) aynı oranda.Bu şunu ikna eder kazançlar yapamayacak biçim çok sık. dalga slotlar içindeki sistematiklikleri sıklıkla daha yüksek yok.